Här är organisationer eller företag som Vuxendricka.se samarbetar med. Gemensamt är att dessa arbetar för att erkänna, etablera och tillverka alkoholfria drycker som goda och nyskapande måltidsdrycker.

Föreningen Fruktdrycker

Föreningens verksamhet går ut på att uppmärksamma det ”goda värdskapet”. Målet är att det vid varje tillfälle det serveras dryck alltid ska finnas alkoholfria drycker som inte bara är ett alternativ utan ett alternativ som förgyller tillfället, förhöjer smakupplevelsen och ytterligare bidrar till den sociala gemenskapen. Föreningen Fruktdrycker utnämndes 2013 till årets ideella organisation inom förebyggande arbete som Centralförbundet för Alkohol- och Narkotikaupplysning (CAN) delar ut varje år.

Enar’s Alkoholfria

Enar Warfvinge importerar sedan en tid tillbaka alkoholfria viner från Tyskland efter att ha insett det bristande utbudet på den svenska marknaden. Han säljer sina viner på sin hemsida: www.alkoholfria.se, där han erbjuder vitt, rött, rosé, mousserande samt en del ekologiska viner.

Viggbyholms Vin

Viggbyholms Vin har som mål att erbjuda alkoholfria viner av den allra bästa sorten. Rena viner utan tillsatser såsom druvjuice, socker eller artificiella konserveringsmedel. Vi fokuserar inte på mängden varor, utan enbart på kvalitén i de viner vi säljer. Våra alkoholfria viner är ett utmärkt alternativ för tillfällen då du eller dina gäster inte vill eller kan dricka vin med alkohol, oavsett anledning. Då du vill vara en god värd och erbjuda riktigt vin, fast utan alkohol. Vi har dessutom vin utan alkohol som är ekologiskt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *